Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tesco zavádza revolučnú novinku v nakupovaní: Koniec otravného vykladania tovaru pri pokladni

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tesco)

BRATISLAVA - Tesco oznámilo spustenie nových inovatívnych spôsobov nakupovania. Jednoduchšie a rýchlejšie nakupovanie, nové služby sú pripravené vo vynovených hypermarketoch v Trnave a v Nitre. Významná novinka sa však nazýva Scan&Shop a Scan&Shop Mobile. O čo bude nakupovanie rýchlejšie?

Výber tovaru, balenie do tašiek a platenie bude odteraz jednoduchšie. Novinky sú dostupné pre zákazníkov Tesca na Slovensku v hypermarketoch v Trnave a v Nitre,  postupne budú v strednej Európe uvedené spolu v 17 obchodoch.

Scan&Shop má urýchliť a zjednodušiť platenie. „Zákazníci môžu tovar naskenovať a zabaliť priamo do svojej tašky v nákupnom vozíku. Ušetria tak čas venovaný vykladaniu tovaru pri pokladniach a opätovné balenie tovaru do tašiek. Okrem toho, týmto spôsobom môžu mať nakupujúci svoje výdavky pod kontrolou,“ povedal Martin Kuruc, riaditeľ pre retail Tesco na Slovensku.

Tesco zavádza revolučnú novinku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tesco)

Postup, ako rýchlo zaplatiť

Stačí, ak si zákazník pri vstupe do predajne zoberie ručný skener s dotykovou obrazovkou. Ak chcú majitelia Clubcard nakupovať so svojou vernostnou kartou, musia ju naskenovať pred nákupom pod uvítacou obrazovkou.

Ak nie, stačí  sa dotknúť na obrazovke možnosti BEZ CLUBCARD. Voľný skener v úložnom priestore zasvieti na zeleno – to znamená, že je pripravený na nákup. Zákazníci môžu začať skenovať čiarové kódy na obaloch tovarov a rovno ich ukladať do vlastných tašiek v nákupnom vozíku.

Tesco zavádza revolučnú novinku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tesco)

„Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás vždy na prvom mieste. Neustále pracujeme na zlepšení našich predajní a chceme zákazníkom poskytnúť ten najlepší zážitok z nakupovania. Patríme k lídrom v zavádzaní inovácií, ktoré nás na trhu odlišujú v očiach zákazníkov, a ukazujeme im nový a pohodlnejší spôsob nakupovania. Vďaka inováciám vytvárame pre zákazníkov z predajní Tesco miesta šité na mieru, kde si môžu nielen nakúpiť, ale sa aj zabaviť,“ uviedol Martin Kuruc, riaditeľ pre retail Tesco na Slovensku.

Tesco zavádza revolučnú novinku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tesco)

Tak majú svoj nákup a výdavky stále pod kontrolou. Nakupujúci nemusia tovar vykladať pri pokladni a opätovne ho baliť do tašiek. Pri produktoch bez vlastného EAN kódu, akými sú napríklad zelenina, ovocie a pečivo, stačí naskenovať špeciálny Scan&Shop kód na cenovkách alebo kód z váhy. Po skončení nákupu zákazník zaplatí jednoducho v samoobslužných pokladniach, kde mu poradia špeciálne vyškolení asistenti.

V prípade Scan&Shop Mobile si môžu zákazníci zadarmo stiahnuť do svojich smartfónov s operačnými systémami iOS a Android rovnomennú aplikáciu, ktorá nahradí ručný skener na predajni. Pre fungovanie systému je dôležité najprv naskenovať QR kód pri vstupe do predajne. Na konci nákupu aplikácia v telefóne vygeneruje kód nákupu, ktorý je potrebné naskenovať ručným skenerom zo samoobslužnej pokladne a zaplatiť.

Viac o téme: NákupPlatbaTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu