Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO hrozivej zrážky na diaľnici: Stret v protismere, je to možné? Pri Mikuláši išlo o život!

Hrozivá nehoda na diaľnici
Hrozivá nehoda na diaľnici (Zdroj: PZ)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala na diaľnici pri Liptovskom Mikuláši. Vodič vošiel v rýchlosti do protismeru, pričom prerazil stredové zvodidlá. Desivý okamih je zachytený na video.

 Ako informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík, nehoda sa stala krátko po pol deviatej ráno na diaľnici v katastri obce Podtureň v okrese Liptovský Mikuláš. "50-ročný vodič zo Starej Ľubovne viedol osobné motorové vozidlo Škoda Rapid v smere od Popradu na Liptovský Mikuláš. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s motorovým vozidlom BMW X5, ktoré viedol 39-ročný vodič z Českej republiky," opísal policajný hovorca. 

Na miesto zrážky dorazili do niekoľkých minút aj privolaní záchranári. "50-ročný muž utrpel zranenie chrbtice, 70-ročný muž utrpel úraz hrudníka. Oboch sme previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláš," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

Polícia zverejnila VIDEO hrozivej nehody na moste Lafranconi: Takto dopadli muži zákona


U vodičov polícia alkohol vykonanými dychovými skúškami nezistila. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania. Diaľnica bola z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti premávku usmerňovali a odkláňali.    

Pozrite si video, ktoré zachytáva desivú zrážku

Nehoda pri Lipt. Mikuláši

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. "Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," zdôraznil Moravčík. 

Viac o téme: NehodaZrážkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu