Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovské rodinné nešťastie pri Humennom: Matka (28) zrazila vlastnú dcérku Timeu (†1)

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DEDAČOV - Tragédia sa stala cez víkend. Matka si pri cúvaní do garáže nevšimla, že za autom stojí jej ročná dcérka. Narazila do dieťatka, ktoré spadlo a udrelo si hlavičku. Timeu previezli razom do nemocnice. Dieťatko, žiaľ, v pondelok podľahlo svojim zraneniam.

Nešťastie sa stalo v humneskom okrese v obci Dedačov. V sobotu okolo pol piatej podvečer cúvala Miroslava (28) na Škode Octavia na dvore rodinného domu do garáže, keď narazila do svojej ročnej dcérky Timey, ktorú nevidela.

K dieťatku privolali okamžite záchranárov. Akciu po chvíli blízki odvolali, vystrašení rodičia naložili dcérku do auta a sami ju odviezli do humenskej nemocnice. Odtiaľ privolali vrtuľník, ktorý dievčatko transportoval do košickej nemocnice. Tam, žiaľ, svojim zraneniam v pondelok podľahlo, lekárom sa ho nepodarilo zachrániť. Rodina, priatelia a blízki sú tragédiou otrasení, zo smrti malého anjelika sa nedokážu spamätať.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová a doplnila, že v prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky.

 

Viac o téme: NehodaDieťaTragédiaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu