Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v Prešove: V nemocnici zomrela Iveta (†40), podozrenie na otravu alkoholom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: acidcow.com)

BARDEJOV - Šokujúci prípad riešia bardejovskí kriminalisti. Do nemocnice prijali ženu s podozrením na intoxikáciu. Lekári jej už, žiaľ, nedokázali pomôcť, Iveta v noci na dnes zomrela.

Keď sa Iveta sťažovala na bolesti, jej blízki najprv zalarmovali záchranárov. Do príchodu sanitky nečakali, ženu odviezli po vlastnej línii do bardejovskej nemocnice. "U 40-ročnej Bardejovčanky bolo podozrenie na intoxikáciu metylalkoholom a etylénglykolom," informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

Poverený policajt začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví, pretože lekár bardejovskej nemocnice zavolal na linku 158 a mužom zákona oznámil, že prijali a následne hospitalizovali ženu s podozrením na intoxikáciu.

Vyšetrovaním bolo zistené, že u ženy došlo k ťažkej ujme na zdraví. Žena, žiaľ, aj napriek úpenlivej snahe lekárov v nemocnici zomrela. Polícia nariadila súdnu pitvu. Výsledky ešte nie sú známe, ich záver preukáže, čo bolo príčinou smrti. Predpokladá sa, že poverený príslušník skutok prekvalifikuje z trestného činu ublíženia na zdraví na usmrtenie. Polícia na prípade naďalej intenzívne pracuje. "Okolnosti tohto nešťastia sú predmetom dalšieho vyšetrovania," uzavrela Migaľová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu